lørdag 11. juli 2009

En gang var vi på Six Flags, der var det veldig kjekt. Først tok vi en berg og dal-bane som het X2, den hadde kjempelang kø, vi sto i over en time, men den var kjempebra! Så tok vi en annen berg og dal-bane, den var ikke så ny, så der var det ingen kø, men den var kjekk for det. Etterpå tok vi en berg og dal-bane som het Tatsu, der hang vi under helt flatt. Vi holdt neven fram under hele turen, akkurat som supermann. Kjempegøy! Så gikk vi opp til en berg og dal-bane som het Deja-vu, der var det kjempelang kø, så vi gikk heller videre. Så tok vi en berg og dal-bane som het SCREAM, men vi skrek nesten ikke, den var bare litt kjekk. Så tok vi en berg og dal-bane som het Batman, den var av tre. Etterpå tok vi en berg og dal-bane som het Riddler, der måtte vi stå oppreist, men den var heller ikke så skummel. Etterpå tok vi en berg og dal-bane som het Colossus, den var også av tre, men den var kjempekjekk for det! Så tok vi en berg og dal-bane som het Viper, tror jeg, den var ikke så tøff, jeg husker nesten ikke noe fra den. Så trodde vi at vi var lei av berg og dal-baner, men det var før vi tok en KJEMPEHØY berg og dal-bane som het Goliat, den var kjempehøy og vi fikk et kjempesug i magen kjempelenge. GØY! Så gikk vi og tok en bane som het Superman Returns, den gikk bare rett fram og rett opp og så rett ned igjen, men den gikk kjempefort opp! Så gikk vi tilbake til den berg og dal-banen som het Deja-Vu, da var det blitt mørkt og det var ganske skummelt fordi vi ble dratt bakover først sånn at vi så rett ned i bakken, det var kjempeskummelt, også gikk det kjempefort nedover og jeg tror alle skreik, kanskje Dag Eirik skreik mest. Så var det blitt mørkt, og en dame tippet hvor gammel Jan Egil var men hun tippet feil så han fikk en hatt, så måtte vi dra hjem fordi parken skulle stenge snart og vi var trøtte og alle var enige om det hadde vært en fin dag.

Hilsen Torbjørn, 12 år

Denne berg og dal-banen var av tre

Se på Dag Eirik! Hahaha

Magnus koser seg på Goliat, den var kjekk!

Supermann
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Det kommer ikke helt fram av siste bilde hvem som er nominert til supermanntittelen - men det er tydelig at den svimle fyren som prøver danse seg inn i bildet gjerne vil være med i nominasjonen :)

    SvarSlett
  2. hehe, ja men det eneste han fikk var en hatt for at ei dame ikke klarte aa tippe hvor gammle han var. tjuefem liksom!

    SvarSlett
  3. Godt språk og god, men litt urealistisk, historie. Karakter 5+

    SvarSlett