fredag 3. juli 2009

1070 gram

Tilbake fra min første omgang i et vaskeri. Det som var skittent er blitt tørt. Så det hele ble en suksess.

Baseball er en rart sport. Vi var på en kamp i går. På en stor tribune, men mange store mennesker. Meg og Dag åt hver vår hamburger på over 1070 kalorier. Den satt,i magen, der vi satt på første rad, oppe på tredje nivå. Vi hadde fått kjøpe billetter av en australiener som ikke kunne gå allikevel. Vi satt der og var fornøyde.

Magnus og Torbjørn ville jo også være med. Så vi måtte fiske en billett-hai på kroken utenfor tribunen i forkant av kampen. Vi fikk napp, men det var ingen hai vi fikk på kroken, men en ål. Så avtalen blei muligens ørlite slimete. Vi betalte gjerne ørlite mer enn vi hadde behøvd. Men sånn er det. De fikk seg gode plasser.

Baseball er akkurat som slåball, men forskjellen er at når utelaget tar hys, skifter ikke utelaget og innelaget. Men en baseballkamp er mye mer enn bare kamp. Jeg fikk følelsen av at flertallet syntes det minst like morsomt å være med på å ta bølgen, se på latterlige animasjoner på storskjermen, og klappe i takt med musikken. Og mellom et utall pauser, handlet det om å få tak i nok en 1070gams-hamburger og gjerne en overprisa øl.

Men det var gøy, selv om New York Yakees, hjemmelaget, tapte.

2 kommentarer:

  1. Bror, kalorier og gram er ikke det samme.

    SvarSlett
  2. en liten skriveforglemmelse der. Men godt du passer paa!

    SvarSlett