tirsdag 21. juli 2009

Hei


Førs av alt, beklager for lite oppdatering de siste dagene. Men med altfor mye å gjøre og altfor liten tid til å skrive ble det slik.

Derfor må jeg gi en kort oppsummering av de siste dagene. Etter Reno kjørte vi videre til Lake Tahoe, med Kaja som medpassasjer. Der badet vi, og ble røde, før vi kjørte videre til Sacramento. Der gjorde vi ikke stort annet enn å se Brùno på kino. Den var ganske drøy, litt teit, og morsom innimellom. Og så ble vi nesten påkjørt av en trikk. Magnus spilte poker som vanlig. Pokersjefen sa "what is this? a fuckin high school musical?" Vi så visst litt unge ut. Fra Sacramento gikk veien videre til Portland. Det var en drøy kjøretur som varte hele dagen. Dagen etter var også satt av til kjøring. Vi krysset grensen til Canada og er nå i Vancouver. Der bor vi på et passe shabby hostel med passe shabby folk, akkurat som oss. Eller kanskje hakket verre. Vi var ute på livet første kvelden her. Så dagen etter ble brukt til golfing. En perfekt sport for trøtte kropper. Dagen i dag skulle vi bruke i Whistler, som visstnok er et fjell vi burde ha besøkt. Vår nye canadisk venn Jaime skulle ta oss me, men det er vanskelig å planlegge og holde kontakt med folk uten mobiltelefon. Derfor ble dagen i brukte på å spankulere rundt i sentrum. Helt ok. I morgen skal vi rafte. Og vi har valgt den mest vågale eleven. "For de som har raftet før, eller for nye som er godt trente og entusiastiske". Passer oss utmerket. I morgen kveld skal vi på konsert med the decemberists. Så so long.

(ps. kommentarer på innleggene våre er veldig motiverende for videre blogging)

4 kommentarer:

  1. Jeg ville trodd 1.551 innomtittere skulle vært motivasjon nok. Populær blogg. Kanskje vurdere reklame for å tjene no peng? Dere som har drept dyret, forresten?

    SvarSlett
  2. Canada - det var lang kjøretur må jeg si..
    Og vi følger med - selv om vi ikke kommentere!

    SvarSlett
  3. Ah, endelig amerikanytt. Ej he veksla mellom å sjekke bloggen dåkka og sjå usunne mengde discovery channel, stort sett kvar dag. livet på bøgda altså, ikkje så hefti.

    SvarSlett
  4. Fint bilde. Bra blog. Stå på!

    SvarSlett